Vitaminpiller

Nu er jeg ikke selv den store helsefreak, det skal jeg være helt ærlig at sige. Men. jeg går meget op i at passe godt på mig selv, så jeg fortsat kan få læst en masse bøger og ellers hygge mig.

Vitaminpiller på en side om bøger?

Det er et rigtig godt spørgmsål og jeg kan godt forstå hvis du er forvirret, det har du helt ret til at være. For hvad i alverden har det dog med en side som denne at gøre? Noget af det første jeg har at sige til det er at man skal passe på sig selv. Det er bestemt ikke alle bogorme som passer nok på sig selv eller som kommer nok ud for den sags skyld.

Solens varme stråler er ikke nødvendigvis det bedste i verden når man som inkarneret bogorm gerne vil kværne side efter side. Men hvad så med motion? Er det noget det læsende folk går op i så? Det er det til dels. Man kan sagtens læse og stadig tage sig en frisk løbetur. Så det er måske heller ikke problem. Hvad så med kosten?

Det var kosten jeg kom fra. Det er et problem hos en del af det læsende folk. Mange, især de læseglade studerende, bor alene og så er det ikke altid at aftensmaden orkes. Det er fair nok, men hvad så med alle de vitaminer som kroppen har brug for?

Hold fokus på kosten

Det er vigtigt at have fokus på kosten, det er både med til at hjernen fungerer optimalt, men også ligeså meget at kroppen har det godt. Det kan være meget svært at læse på tom mave og endnu mere svært at forstå hvad det er man læser.

Det betyder også meget for levetid og generel velbefindende. En dårlig kost er gerne lig med mangel på forskellige vitaminer, og hvis du samtidig er den sjældne type, der træner ved siden af, så bliver det først et problem og en udfordring.

På Suplab.dk har de lavet en stor artikel omkring vitaminpiller hvor du kan læse alt om at finde de rette vitaminpiller og hvor du finder de billigste. Du kan læse artiklen her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *