Læsehjørnet

En stor del af oplevelsen når man læser er omgivelserne og det vil aldrig være det samme at sidde i et overfyldt stog og læse en god roman som hjemme foran pejsen med en varm kop kaffe og med et tæppe over sig.

Derfor har jeg også længe arbejdet på et godt læsehjørne, uden fjernsyn eller andre forstyrrende elementer. Det handler om at kunne leve sig ind i historien og nærmest føle at man er der.

Det første jeg gjorde var at finde den rette sofa, en lille bogreol og nogle hyggelige pynteting. Jeg var længe på jagt efter den rette sofa, godt inspireret af denne side om sovesofaer med chaiselong men valget faldt på en stol og en almindelig 2 personers sofa som jeg faktisk fandt tilsalg online.

Det var den patina der tiltrak mig og som betød at jeg ikke skulle tænke længe over beslutningen, de passede nemlig perfekt ind i mit lille hjørne.

Noget jeg har lært er at man med fordel kan starte med det største møbel og arbejde sig ned, i dette tilfælde var det sofaen, så hylden og derefter alt tilbehøret.

Det at have både stol og sofa giver en række dejlige muligheder og gør det samtidig mere velegnet til at drikke en kop kaffe med gæster end hvis det havde været en stor sofa.

Nu vil jeg gerne se dit læsehjørne i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *