Juice for begyndere

Endnu engang tager jeg et kig på en lidt anerledes bog end hvad du måske er vant til at se her på bloggen, men lidt variation skader jo ikke! Det handler mere specifikt om en kogebog i dag. Den er skrevet af Louisa Lorang, hun er født i 1976 og er kok, forfatter og madskribent.

En kogebog til juice

Nu kan vendingen “kogebog” måske godt være en smule forkert at bruge i den her sammenhæng, men jeg tror du ved hvor jeg gerne vil hen. Det store spørgsmål er så om en kogebog for juice giver mening i dag, især når nu Google, Instagram og sider om juicekuren.dk findes. Men det giver mening, alt fald for dem som ikke gider alt det der er online, men som gerne bare vil bladre i en helt traditionel bog.

Mange forbinder det med at lave juice som en “hipster” ting, men virkeligheden er at det er for alle. Med Joe & The Juice indtog i Danmark for ganske få år siden, er det virkelig blevet noget alle snakker om, og det er også noget som er utroligt velsmagende og lækkert, og det kan drikkes til mange ting, ligesom man kan variere ligeså tosset man gider.

Bogen er også meget vellykket, den er fyldt med en helt masse gode og traditionelle opskrifter, som alle er lige til at gå til. Selv de små kan være med, men husk at have et apparat til at lave juicen, som f.eks. en slowjuicer eller lign., det er ret væsentligt før man opnår et godt resultat, men det giver også sig selv.

Hvad synes jeg selv om bogen?

Louisa har begået en rigtig fin bog, som jeg fik nævnt ovenover. Den er nem og en som jeg, der ikke er verdens største ekspert i juice kan finde rundt i den, og det er et meget stort plus. Jeg vil så afgjort anbefale den, og grundet den lette tilgang bogen har, så kan alle altså være med. Som jeg skrev så kan selv de helt små også få stor glæde af den, men husk nu at der helst skal være en voksen til stede, inden de kaster sig ud i brugen af en jucier osv.!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *