HTML & CSS + Javascript & Jquery

Hvis du går med drømmen om at designe og bygge hjemmesider er markedet fyldt med hjemmesider, kurser, bøger og uddannelser der alle gerne vil hjælpe dig. Problemet er bare at mange af kilderne bygger på gamle principper og derfor lærer dig ting der ikke længere er relevante, og du vil ofte alt for sent lære at du har lært tingene på en forkert måde. Det var min oplevelse da jeg læste til webintegrator for mange år siden og jeg bestemte mig derfor for at finde det bedste materiale da jeg skulle igang med at designe denne side.

Efter lang tids søgen og kommunikation med en række danske webudviklere fandt jeg frem til to bøger der også blev brugt på en række uddannelser her i Danmark. Den ene bog hedder HTML & CSS og den anden hedder Javascript & Jquery og tilsammen tager de en fra 0 til 100 indenfor selve koden i webudvikling.

For mig der har en god grundlæggende forståelse for webdesign og udvikling var bøgerne præcist hvad jeg havde behov for, men har du aldrig skrevet en linje kode kan de godt virke lidt tunge og uoverskuelige.

Jeg vil anbefale alle der arbejder med webdesign, front-end udvikling eller lignende jobs er det to bøger jeg mener bør stå i din bogreol. De kan hjælpe dig med at gøre tingene ens hver gang og er lette at slå op i når du sidder fast i et problem. Du skal selvfølgelig også have i tankerne, at du ikke laver noget, der driller søgemaskinerne, men her kan du eventuelt hente vejledning hos et seo bureau. Seo bureauer specialiserer sig nemlig i at skabe synlighed i søgemaskiner som Google.

Er du under uddannelse eller skal du snart igang, er det også bøger der er gode at have liggende og læse i når du føler dig klar.

Stor tak til Peter fra Indexed for anbefalingen. Peter driver til dagligt et dygtigt webbureau du kan besøge her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *