Guiden til den bedste seng

Nu er jeg personligt tilhænger af at sove godt, og jeg går da også op i at have en god seng at sove i. Faktisk så meget at jeg har brugt en pæn sjat penge på det. Det skal i øvrigt ikke handle om boganmeldelser i dag!

Hvorfor er en seng vigtig?

Først og fremmest! Hvorfor er en seng overhovedet vigtig? Hvad er det som gør den så skide interessant? Altså en ting er at man jo helst skal kunne sove i den, noget andet er at mange bruger meget tid på at sove, alt respekt for det i øvrigt.

Personligt så går jeg meget op i, at have en ordenlig seng. Jeg sover ikke mere end gennemsnittet, men kan godt lide at ligge behageligt. Det er noget som betyder en del for mig.

Det der med ikke at være frisk om morgnen når man vågner op er nok det værste jeg ved. Det kan ødelægge en ellers god dag, da man så vil rende rundt og være tung i hovedet og uoplagt dagen lang.

Nu er jeg selv fyld 40, og des ældre du bliver, jo mere vigtig bliver sengen. Den holder dig ung så at sige, eller alt fald mere frisk end ellers. Du behøver ikke købe en kæmpe seng til en kvart million, en god seng fra IKEA kan også gøre det. Og så er det jo rart at have et godt sted at læse! Tror jeg læser mere i min seng end i noget andet sted i huset!

Hvad skal du vælge?

Nu render jeg ikke selv rundt og skal købe en ny seng, men jeg vil prøve at dele min erfaring med dig. Nøglen er at finde noget man selv synes om. Noget man synes er fedt og noget som man gider at sove i. Det er en god start og så kan man tage næste skridt derfra.

Er du studerende og er det småt med pengene, kan en tur i IKEA være en god ide, her vil du kunne finde en rigtig fin seng, til billig penge. Ellers, hvis du ikke mener min kyndige vejledning kan gøre det, så besøg siden her. Der finder du tips og tricks til det helt rigtige sengevalg!

God fornøjelse og så håber jeg du får fundet noget godt og brugbart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *